Thursday, February 20, 2014

noua carte a lui j.k. rowling

hello hello 

ieri am primit o super super super veste: j.k. rowling strikes again. adica pardon, Robert Galbraith. Si daca la momentul lansarii "The Cukoo's Calling" (puteti citi recenzia mea aici) mi s-a parut o miscare de PR de senzatie toata chestia asta cu pseudonimul, acum, saracul/saraca, nu mai are nicio sansa: presimt ca o sa mai dureze pana J.K. Rowling n-o sa mai fie citita prin ochii lumii HP. Dar, daca scrie la fel de bine, o sa ajunga acolo. Candva. 

Revenind, The Silkworm, noua ei carte, va fi tot un roman detectiv, ce-l va avea in centru tot pe Cormoran Strike, personajul principal din The Cukoo's Calling, dar de data asta el nu va cerceta moartea unui top model, ci pe cea a unui scriitor. Daca in The Cukoo's am avut parte de lumea super glam si haotica a modei britanice, acum ma astept fie la hipstareala, fie la seriozitate, fascinatie, profunzime. Depinde ce fel de scriitor era bietul decedat. 

P.S.: doamne, sa le spuna cineva si romanilor sa pastreze bazele copertii. M-a scos din minti bulina aia de la editura Trei cu "autoarea HP", sau oricum ceva la fel de simplu si de ingrozitor ca asta. Sper sa pastreze "autorul bestseller-ului Chemarea Cucului", cand or s-o scoata si p-asta. 

Ati dat deja pre-order sau nu va incanta asa de mult Robert Galbraith? 

2 comments:

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9