Tuesday, March 5, 2013

busy busy busy

buna dimi :*

azi vreau sa va intreb ceva: cum se face ca oamenii, in general, sunt fie foarte ocupati, fie foarte plictisiti?

De 4 ani viata mea e, in mare parte, haotica. 2 facultati simultan si timp liber sunt niste notiuni care nu merg bine impreuna. asadar, tanjeam dupa momentele alea in care pur si simplu stai degeaba. a urmat semestrul erasmus, in venetia, in care aveam cam 10 ore pe saptamana si, sincer va spun, nu foarte multe lucruri de facut. La inceput a fost ft misto, odihna bine meritata. Dar apoi...plictiseala crunta...A trecut si semestrul ala, a trecut si anul 3, am si absolvit, tot ce vreti si nu vreti, ca sa vina apoi masteratul. 

Daca va zic ca prima luna a fost una din cele mai deprimante perioade din viata mea (recenta) nu o sa ma credeti. Efectiv nu-mi gaseam locul. Prea mult timp liber. Ca mai apoi sa apara internshipul la British Council, licenta nr. 2, pe langa orele de la facultate. Timp liber, unde erai?

Si acum incep sa ma gandesc cu groaza ca peste aproape 2 luni o sa ajung iar in momentul in care o sa caut cu disperare ceva de facut. Nu ma refer doar la un job, ci la CEVA. Orice. 

Voi ce faceti cand nu aveti ce sa faceti? Cititul si uitatul la filme functioneaza in cazul meu pe o perioada mai scurta de o saptamana :)) Sugestii? 

3 comments:

  1. Cauta-ti pasiuni noi, cunoaste oameni care sa te scoata din circuitul tau obisnuit, apuca-te de voluntariat :D

    ReplyDelete
  2. @Bianca: caut ceva pe termen mai lung putin :D

    @Fata de pe plaja cu ganduri: will do :)

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9