Friday, October 12, 2012

un eveniment FOARTE special

hello hello :*

Permiteti-mi sa va povestesc despre un eveniment la care am lucrat cu o echipa super smechera in ultima vreme, un eveniment care s-a mulat exact pe sufletul meu si pe care il astept cu un entuziasm teribil. Se numeste "Lectura 2.0" si suna cam asa:

Citește actuala generație mai puțin? În comparație cu cine? Cu aceia care, cu ani în urmă, aveau de ales doar între ziare, cărți și etichete de pe rafturi? A scăzut astăzi cu adevărat apetitul pentru lectură sau el doar s-a diversificat? Este blamată pe nedrept “tânăra generație”? Și care mai sunt modalitățile prin care cartea mai poate ajunge în atenția celor doritori să o citească? Haideti sa aratam ca nu e asa si ca internetul deschide mai multe oportunitati de lectura decat bibliotecile de acasa. La fel cred si specialistii din industria de carte: oameni care au invatat sa nu dea vina pe internet pentru asa-zisa “deculturalizare”, ci sa il foloseasca in avantajul lor si al nostru. Oameni care utilizeaza retelele sociale pentru a promova carti si internetul in general pentru a le face accesibile. Luni, 15 octombrie, la ora 7, in Absintherie Sixtina, va invitam la un dialog cu ei, sa ne spunem of-urile, sa le ascultam solutiile si impreuna sa transmitem ideea ca internetul nu omoara cartea, ci o ajuta sa creasca.

Detalii despre Lectura 2.0 gasiti aici.

Ce ziceti, ne vedem?

2 comments:

  1. Ceva de genul asta am scris si eu: http://izabella-stefania.blogspot.ro/2012/10/razboiul-internetului-cu-cartea.html

    ReplyDelete
  2. Am citit la altcineva ca a iesit bine de tot. Congrats!

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9