Friday, March 16, 2012

ne meritam soarta


mirobolanta doamna tatoiu vorbeste ceva la antena 3. ce mesaj incearca sa transmita e mai putin important, insa mi-a ajuns la ureche mult prea folosita expresie "ne meritam soarta". a devenit chestia asta ca un fel de imn al romanilor, imn al frustratilor, al nemultumitilor, al acelor pararisti care cred ca daca dau din gura rezolva lucrurile.

eu cred ca acesti oameni, care zic "eh, o meritam", din care se deduce un "asta e, oricum n-avem ce sa facem ca sa schimbam lucrurile" vor sa nu se schimbe nimic. de ce doamne iarta-ma ar vrea cineva un mediu (nu vorbesc de tara, ca nu fac politica, ma refer si al universul acela mic al fiecaruia dintre noi) in care lucrurile merg bine? sa muncesti pentru ceea ce vrei???? sa iti folosesti timpul ala pierdut pe lamentari si vaicareli pentru a face ceva util??? sa dai cu piciorul acelei sanse perfecte de a da mereu vina pe altii??? no way, de ce am face asa ceva?

ne place rau de tot sa nu ne asumam raspunderea pentru nimic. ne place sa dam din gura, din condei, din tastatura la nesfarsit, crezand ca vorbele noastre, la fel ca cele ale reginei angliei, chiar au vreo putere. romania o sa se schimbe doar atunci cand eu, tu, voi, toti o sa ne schimbam macar putin. schimbarea tarii inseamna egoism. eu ma schimb pentru mine. eu vreau sa devin o persoana bestiala pentru MINE. daca lucrul asta va ajuta si tara vreodata, perfect. daca nu, cred cu tarie ca poate egoismul nostru adunat va schimba ceva. hai sa fim egoisti. hai sa facem totul pentru NOI, nu in defavoarea CELORLALTI. Hai sa fim super buni!

si hai sa dispara si doamna tatoiu din peisaj ca deja e enervanta :))

2 comments:

  1. corect, and that's because we are indifferent, si indiferenta naste monstrii, iar daca suntem indiferenti ar fi logic sa ne meritam soarta nu?so, people, stop being indiffferent:)
    andrada
    pupi

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9