Wednesday, July 6, 2011

F de la fetish


ma uitam ieri la episodul ala din sex and the city cand charlotte da peste un tip care avea fetishuri cu picioare si il aduce la orgasm doar lasandu-l sa-i maseze picioarele.


prima reactie: hollywood crap. dupa insa am facut mici cercetari si mi-am dat seama ca aia chiar e normal, in comparatie cu ce o sa vedeti mai jos:



1. fetishuri cu manechine/papusi/statui: de aici a pornit faza cu papusa gonflabila? si cand te gandesti ca au inceput sa le faca anatomic perfecte ;)) tot nu ma prind insa de ce majoritatea sunt blonde :-?



2. fetishuri cu jucarii de plus: dude, numai motanul meu humps stuff prin casa, dar totusi....si daca e asa de sexual, ar trebui sa-mi scot jucariile din cutii cand mai chem un tip pe la mine:d



3. fetishuri cu scutece: asta mie mi se pare printre cele mai creepy :-s cum ma, cum? eu asociez scutecele fie cu bebe mic fie cu baba naspa. viorele, picioru!



4. fetishuri cu vampiri: asta pot sa jur ca a aparut odata cu twilight 8-



5. fetishuri cu lacrimi: asta e usor de realizat. during sex, trage-i una intre picioare partenerului si gata. sau spune-i ca ei ca seamana cu maica-ta si iar ai toate sansele de reusita.



6. fetishuri cu oameni handicapati (fizic): n-ai o mana sau un picior? mrrrr baby!



7. fetishuri cu ochi: mai tineti mintea serile cand va uitati lung unul in ochii celuilalt? incercati sa-i lingeti ochiul, aparent e ft hot



8. fetishuri cu...shushu: urina aduce oamenii impreuna. intrebati-l pe bivolaru daca nu ma credeti :d



9. fetishuri cu sinucideri: hai ca alea cu cadavre sunt banale deja, dar sa-ti planuiesti propria moarte?



10. fetishuri cu sushi: ca sa ma reintorc la sex and the city, fetele ar arata bine cu 4 bucatele de sushi pe ele. ghiciti unde?





ok guys, sper ca nu v-am scarbit prea rau. alte idei? sau va tenteaza ceva de aici?



9 comments:

  1. Furries!!!!! Cel mai tampit fetish, ever. @_@

    ReplyDelete
  2. nu uita de "2 girls, 1 cup"! :D (l-am văzut şi eu între timp... adică, până la un punct. nuş' cine zicea că ăla e ca un rodeo: you watch it to see how long you can last...)

    ReplyDelete
  3. n-ai rezistat pana la sfarsit?:)))) dezamagitor. ia ia-l de la capat :))))

    ReplyDelete
  4. Mna, evident e exagerat acolo:)
    Eu am fetishuri legate de încălţăminte, adică pantofi cu toc. Să îi port eu, nu el. Şi cu jartiere şi altele. Nu mi se pare nimic anormal, ne deosebeşte cumva unii de alţii.
    Acum...sincer... chestia cu scutecele e boală mintală, se tratează la psiholog. De obicei e din cauza mamei, mai exact, a lipsei acesteia.La fel şi cu animăluţele de pluş, unde se pare că tatăl are vina. Mai sunt fetişuri, destule. Aia cu pipi....:))) aia mi se pare amuzantă:)))))

    ReplyDelete
  5. moaaa, ce de ciudatenii p'acilea :))

    ReplyDelete
  6. :)) ce amuzanta e faza cu "shushu" :))

    ReplyDelete
  7. Imi place ca ai avertizat cu atata vioiciune simpatica despre obsesiile maladive. Cat despre cele vecine cu fascinatia, seductia irezistibila, tacere deplina in folosul inspiratiei!

    ReplyDelete
  8. Am vazut intr-un serial un tip care avea fetish cu scutec si chestii de genu.Ii placea sa fie dadacit:))

    ReplyDelete

Read more: http://genuinecontent.blogspot.com/2013/02/JQuery-for-facebook-like-box-pop-up-widget-for-blogger.html#ixzz2Po9BCPk9